The Love Suite

De Love suite is gevestigd in onze luxe wellnesshoeve.  De wellnesshoeve is geen B&B maar een zeer complete wellnessboerderij voorzien van een sauna, jacuzzi, infraroodcabine, stoomcabine, watermassagebed, zonnebank, luxe lounge en een afgeschermde tuin. Kortom in totaal circa 150m2 puur genieten in een landelijke omgeving met veel privacy. Kijk voor een indruk ook even bij het fotoalbum op de homepage. De Love suite is incl. de wellnesshoeve voor een aantal uren overdag af te huren, maar ook te combineren met 1 of meerdere overnachtingen.

De Love Suite beschikt over een 2 pers. boxspring (160 x 200), TV, wekker radio en een aparte wastafel.

Om 9.30 uur wordt een heerlijk ontbijt geserveerd. Een uur later kunt u dan de wellnesshoeve ontspannen weer verlaten.

Bij de overnachting zit standaard het gebruik van een set badjassen , gebruik van badlakens, badslippers, ontbijt en onbeperkt drinken tijdens uw verblijf. (voor sap en frisdrank geld zolang de voorraad in de koelkast strekt, maar meestal is dit ruim voldoende)

 

Ook aanwezig in het pand: * aansluiting voor MP3 speler/telefoon om eigen muziek te kunnen draaien * föhn *  koeler  * op diverse plaatsen ophanghaakjes * op meerdere plaatsen een prullenbak * extra set kussens en extra deken * gastendoekjes/washandjes * diverse tijdschriften * WiFi code is beschikbaar, maar helaas is niet overal in het gebouw het bereik optimaal * een magnetron.

 

Wilt u de wellnesshoeve/love suite voor langere tijd als appartement afhuren? Ook dit is mogelijk.

Een overnachting/verblijf is goed te combineren met een uitstapje naar bijvoorbeeld Giethoorn, Blokzijl of Steenwijk. Vele wandel en fietsroute's zijn er in onze mooie regio uitgezet. U krijgt bij uw verblijf ook een beleveningskaart van de regio waarop te zien is wat er zoal allemaal te doen is. De wellnesshoeve zelf hangt vol met vele prachtige natuurfoto's gemaakt in de regio om alvast in de sfeer te komen.

© Wellnesshoeve Butterfly |   Made by Nicole Vaasen / https://www.colliesdesign.com/