Faciliteiten

B&B de Love suite is gevestigd in mijn luxe wellnesshoeve.  Deze  B&B is niet zomaar een b&b maar een zeer complete wellnessboerderij voorzien van een sauna, jacuzzi, infraroodcabine, stoomcabine, watermassagebed, zonnebank, luxe lounge, afgeschermde tuin, behandelruimte/meditatie ruimte en een keukentje. Kortom in totaal circa 150m2 puur genieten in een landelijke omgeving met veel privacy.

4/5 persoons Jacuzzi

Stoomcabine

2 per. stoomcabine uitgerust met leuke snufjes zoals, lichten, regendouche, rug jets, radio en nog veel meer. 

infraroodcabine

In de infrarood cabine is je eigen prive zon ingebouwd. Dit is gedaan in de vorm van een verwarmingselement dat infrarode energie uitstraalt naar je lichaam. Wij hebben er kortegolf stralers inzitten die diep het lichaam binnendringen, waar de energie wordt opgenomen.

De wellnesshoeve beschikt over een heerlijke relaxruimte waar onze hydrojet watermassagebed staat. Een heerlijk luxe waterbed waar u met uw badjas op kan gaan liggen en door het doek heen met waterstralen tot een kracht van 4 bar.

Uiteraard voldoet onze zonnebank aan de huidige eisen. 
Er zit een aparte gezicht bruiner in. 

Massage bedden

Geniet van onze 2 massage matrassen.

De matrassen zijn verdeeld in 4 stukken die apart te verstellen zijn. 

Finse sauna

Onze Finse sauna vind u buiten, naast de jacuzzi in de tuin. Ook deze is overdekt zodat u bij slecht weer niet meteen nat regent.

Onze sauna staat standaard ingesteld op circa 82C.

 

Please reload

© Wellnesshoeve Butterfly |   Made by Nicole Vaasen / https://www.colliesdesign.com/