privé verhuur

Bassis arrangment

 • gebruik van bad pakket met: badjassen en badlaken.

 • gebruik van ruimte met ruime regendouche, 2 pers. infrarood cabine en 2 pers. stoomcabine. Ook kan u vrij gebruik maken van shampoo.

 • verder is er een aparte ruimte  met een zonnebank, een heerlijke relaxruimte met een hydrojet watermassagebed én een relaxruimte waar u met 2 pers. kan relaxen op de ligbedden met massagematras

 • de "Love Suite"  is voorzien van een 2 pers. boxspring, tv en eigen wastafel

 • daarnaast is er binnen een aparte eetruimte en loungeruimte waar u onbeperkt drinken kan pakken (Zolang de voorraad strekt. En alleen voor gebruik tijdens uw verblijf.)

 • buiten is de afgeschermde privé tuin met een 4 pers. sauna en 4 pers. jacuzzi, beide overdekt zodat er het hele jaar gebruik van kan worden gemaakt. Bij goed weer heerlijk relaxen op een van de ligbedden of op de loungebank.

 • op tafel staat er een flesje prosecco met bakje nootjes voor u klaar

 • verder is er nog aanwezig: föhn, borden, bestek en koffieapparaat met koffie/thee/cappuccino en chocomelk. In de koeler staan verschillende soorten frisdrank en ook Cup-a-soup is aanwezig en zit bij de prijs in.

Special love moment for 2, u heeft keuze uit:

 • Special love moments 6: 6 1/2 uur privé saunagebruik van 11.30 tot 18.00 uur  € 180,- voor 2 pers. 

 • Special love moments night: van 19.00 tot de volgende dag 10.30 uur privé saunagebruik incl. overnachting met ontbijt: € 210,- voor 2 pers. 

 • Special love moments night & day: van 11.30 tot 10.30 de volgende dag  uur privé saunagebruik incl. overnachting met ontbijt/lunch € 375,- voor 2 pers. 

Het dragen van badslippers in de wellness is verplicht. U kunt deze zelf mee nemen of u kunt deze bij ons kopen voor € 5,- per set.

Let op: in de corona tijd kunnen arrangmenten,tijden en prijzen afwijken.

Onthaast, Beleef en Geniet, meer hoeft bij ons niet.

Wellnesshoeve Butterfly is een luxe privé wellnessboerderij met 150m2 privé wellness. Bij ons vind u sfeer, rust en privacy.

Wellensshoeve Butterfly is gevestigd in de mooie regio bij Giethoorn in het landelijke dorpje Zuidveen en beschikt over maar liefst 7 verschillende wellness faciliteiten. De wellnesshoeve wordt enkel voor privé gebruik verhuurt, er zijn dus verder nooit andere gasten en er is alleen personeel als het nodig is. Vooraf krijgt u duidelijke uitleg over hoe u de faciliteiten het beste kan gebruiken ( dit gebeurt bij de incheck ) en daarna bent u vrij om te gaan genieten. Privé betekend dat u van de hele wellnesshoeve gebruik kan maken na de rondleiding en is vergelijkbaar met de privacy op een hotelkamer. De privé wellness is alleen af te huren voor 2 personen en niet meer.

 

 

 

 

 

 


 

Let op: Wij verwachten u op de aangegeven tijd. Dit ook ivm andere eventuele afspraken.  Mocht er onverwacht iets zijn, zoals bijvoorbeeld met onderweg, graag tijdig melden!

Ivm de vele aanvragen voor overnachtingen in het weekend zitten de nachten van vrijdag op zaterdag en van zaterdag op zondag 4 tot 5 maanden van te voren vol! Voor overdag en doordeweeks zijn er nog  wel mogelijkheden op redelijk kort termijn. Onder het kopje Reserveren vind u onze agenda waar u snel en gemakkelijk kan zien wat er nog vrij is. Een blok van 19.00 tot 10.30 uur betreft een overnachting en is ook met een cadeaubon te reserveren. Wegens de overnachtingen verhuren wij de wellness niet meer voor een aantal uur in de avonden. 

 

De extra aanvullingen ook graag meteen bij de reserveringen aangeven. Het is ook toegestaan om zelf iets te eten/drinken mee te nemen of om eten te laten bezorgen bijvoorbeeld via Thuisbezorgd.nl

Wanneer u de wellnesshoeve afhuurt heeft u in totaal ruim 150m2 privé wellness tot uw beschikking. Wij werken met vaste tijdsblokken. 

Ivm de hygiëne is het dragen van badkleding helaas niet toegestaan.

Om misverstanden te voorkomen raad ik u aan ook de algemene voorwaarden nog even goed door te nemen. 

U dient van te voren het bedrag naar ons over te maken of een kopie van uw cadeaubon te sturen ter bevestiging. 

© Wellnesshoeve Butterfly. created with Wix.com  |   Made by Nicole Vaasen / https://www.colliesdesign.com/