Veel gestelde vragen!

Corona

Zijn jullie geopend? 

Gelukkig kunnen de arrangmenten met een overnachting gewoon door gaan. Helaas hebben wij in overleg met de gemeente de keuze moeten moeten maken onze lossen dag arrangementen te schrappen.
 

Ik heb een reservering geplaats en nu heb ik/ iemand in mijn directe omgeving last van corona of de symptonen van corona, wat nu?

Alles hierover in onze reserveringvoorwaarden
Heeft u zelf last van corona of de symptomen hier van en besluit u toch naar uw afspraak te komen dan heeft u de kans geweigerd te worden. ( Hiervoor gelden de regels van een no show.) 

 

 

Verblijf

Is het mogelijk om bij jullie te dineren? 

Helaas hebben wij geen horeca gelegenheid in de wellness. Daarom is het toegestaan om zelf wat te eten mee te nemen of u kan iets bestellen via thuisbezorgd.nl. Ook kunt u voor uw bezoek iets eten in Giethoorn of Steenwijk. Let hiermee wel op dat u op de aangegeven tijd aanwezig bent. 

Is het dragen van badkleding toegestaan?

Wegens hygiene regels is het dragen van badkleding ter strengste verboden. Wanneer er alsnog badkleding word gedragen in de prive sauna kan hier een boete op staan. 
 

Is het mee nemen van kinderen toegestaan

Kinderen onder de 16 jaar zijn niet toegestaan in de wellness. Ben je nog geen 18, dan is veblijf alleen mogelijk met een ouder/ verzorger. ( om deze regel na te leven kan er worden gevraagd naar legitimatie.) 

Zijn huisdieren toegestaan in de wellness? 

Huisdieren zijn niet toegestaan. 

Reserveren

Ik was bezig met het plaatsen van een reservering maar kon deze niet af maken, en nu is de datum weg. Wat moet ik doen?

Neem contact op via 06-24106243 ( de datum zal dan zo snel mogelijk weer open worden gezet. 

Welke datum is beschikbaar en hoe moet ik reserveren?

Als u op de home pagina op de knop reserveren drukt komt u in onze online agenda. Hier heeft u een overzicht van alle beschikbare data en hier heeft u gelijk een mogelijkheid om te reserveren.

Ik heb gereserveerd maar heb geen mail terug!

Omdat wij een kleinschalig bedrijf zijn met maar 1 werknemers kunnen wij niet elk moment achter de computer zitten. Daarom hebben wij 2 momenten op de dag voor het beantwoorden van de reserveringen en de mail. Als u binnen 24 ​geen reactie heeft gehad neem dan even contact op. (op zondag worden er geen mails beantwoord

Ik wil graag eerder komen of langer blijven dan dat er word aan gegeven. Is dit mogelijk?

Omdat wij een privé sauna zijn willen wij graag alle tijd goed kunnen benutten. Daarom moeten wij ons aan vaste blokken houden.

Uiteraard kunt u op de dag van uw reservering contact op nemen of er nog iets mogelijk is. ( Dit komt wel eens voor.) 

Wij willen graag in een weekend komen maar zien dat deze ver van te voren zijn vol geboekt. Is het mogelijk dat wij gebeld worden bij een annulering

Wanneer er een annulering plaats vind in het weekend zullen wij deze overnachting op onze sociaal media pagina's zetten. Houd deze in de gaten. 

Hoe oud moet ik zijn om te reserveren?

Om de welless af te huren dient u minimaal 18 jaar te zijn. ( Bij twijfel kan om legitimatie worden gevraagd) Bent u 18 en is uw partner jongen dan is het helaas niet toegestaan samen te komen.

Cadeaubonnen

Ik heb een cadeaubon. Moet ik nu alsnog betalen? 

Als u op ''reserveren'' heeft gedrukt krijgt u de mogelijkheid te kiezen voor de optie ''reserveren met cadeaubon.'' Volg vervolgens de instructies om te reserveren.

Wij hebben een cadeaubon die bijna is verlopen wat nu?

Neem contact op met de organisatie waar u de bon van heeft. Iedere organisatie heeft zijn eigen regels wat betreft een verloop datum van een bon. Wij mogen helaas cadeaubonnen van externe partijen niet verlengen of een cadeaubon die is verlopen als geldig betaal middel zien.

 

Overige vragen 

Mag mijn kind mee naar de wellness? 

Wegens de veiligheid voor uw kind en onze faciliteiten zijn kinderen onder de 16 jaar niet toegestaan.
Jongeren onder de 18 zijn alleen toegestaan onder bergeleiding van de ouders/ verzorgers.  

Wij kunnen niet meer komen wegens werk, griep, geen oppas etc.. Kunnen wij nog ons geld terug krijgen?

Omdat wij een privé sauna zijn en dus een beperkte beschikbaarheid hebben moeten wij ons aan strenge annulering of verplaatsing regels houden. De kosten van een annulering of van het verplaatsen van een reservering staan in onze reserveringsvoorwaarden. Wij geven geen geld terug! Ter compensatie kunt u een waardebon krijgen van het bedrag waar u recht op heeft

(Heeft u al gereserveerd met een bon? Dan kunt u een nieuwe reservering plaatsen binnen de verloop datum van de bon.)  

Ik wil graag reserveren maar de tijd die ik wil reserveren staat niet in jullie agenda. 

In onze agenda kunt u alleen de beschikbare data zien. Als er tijden niet tussen staan betekend dit dat deze tijden al vol geboekt zijn. Wilt u reserveren voor een overnachting in het weekend? Reserveer dan 4 tot 5 maanden van te voren. Wij zitten namelijk in de weekenden ver van te voren vol!

 
 
 
 
 

© Wellnesshoeve Butterfly |   Made by Nicole Vaasen / https://www.colliesdesign.com/